Afbeelding

ZEESTER-MEERVAL WENST IEDEREEN PRETTIGE KERSTDAGEN!

Algemeen 39 keer gelezen
Uden 21-12-2012

Geen witte Kerst dit jaar! Het jaar loopt ten einde. Maar onze Zeesterren trainen gewoon door. Weliswaar op een rustig tempo, maar toch. Er zijn toch al heel wat wedstrijden weer gezwommen, Speedo/Swimkick, Klassement, Limiet, LAC en niet vergeten de Swimmeet in Maastricht. Een zwemtoernooi wat 3 dagen duurt, van 28 t/m 30 december. Veel zwemmen en weinig slaap, maar kei gezellig! En wat dacht U van onze oliebollen actie die er aan komt.


Bijna iedereen eet oliebollen op Oudejaarsdag. Zelf bakken is veel en vettig werk. Bij de oliebollenkraam zijn ze stervend duur. Zeester bakt oliebollen tegen zwembadbodemprijzen. Gratis aan de deur bezorgd. Mensen zijn nogal gemakkelijk uitgevallen en dus verlenen wij deze service met plezier. Slechts € 5,00 voor een zak. (10-11 flinke bollen in een zak!) dat wil iedereen.

(http://www.zeestermeerval.nl/attachments/article/356/Bestelformulier%20oliebollen2012.pdf


[image=230928]

U kunt de oliebollen ook zelf op komen halen in het Zeesterbad in Uden, oudjaarsdag worden ze daar gebakken. Héérlijk. Rest ons nog om iedereen een heel gelukkig Kerstfeest toe te wensen en een sportief en gezond 2013.

..............Later!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant