Afbeelding

Grand Café Sax & Jazz in Molenstraat

Zakelijk 989 keer gelezen
VEGHEL – Hij zocht een horecapand, kwam terecht in de Veghelse Molenstraat, stapte binnen op nummer 28 en dacht: “Dit is het!” Andreas Wong Chung opent vandaag (vrijdag) zijn nieuwe zaak: Grand Café Sax & Jazz. Hoofdmoot van de zaak wordt eten, daarnaast is er plaats voor een drankje, muziekje, loungen, ‘als het maar gezellig is’.

[image=230929]

“Ik heb het all you can eat concept gebruikt en daarop verder geborduurd. Voor € 14,99 per persoon mogen gasten onbeperkt komen eten en de gerechten worden aan tafel geserveerd”, legt Wong Chung uit. Men kan uit een aantal gerechten en gangen kiezen. Ook is er aan de kinderen gedacht, een speciaal keuzemenu voor € 6,50 per kind. Daarnaast kan men ook à la carte eten bij Sax & Jazz.
Samen met zijn partner, Carla Jutte, gaat hij de zaak runnen. “Ik heb er veel vertrouwen in, het moet een mengelmoes worden van gezellig eten en gezellig uitgaan in een leuke ambiance. Maar er kunnen ook vergaderingen gehouden worden, bruiloften en noem maar op. Ik wil de ruimte zoveel mogelijk benutten.”

Open
Vandaag gaat Grand Café Sax & Jazz om 17.00 uur open. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Gasten worden verwelkomd met een glas champagne en krijgen twee consumpties. De keuken is nog niet geopend, maar de bezoekers maken wel al kennis met de kaart aan de hand van hapjes die Wong Chung serveert. Daarnaast geeft Sax & Jazz de rest van de maand 15 % korting op het menu en is het eerste drankje van het huis. Houd ook www.saxandjazz.nl in de gaten, of bel voor meer informatie en reserveringen naar (0413) 78 53 94.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant