Afbeelding

‘Saturnusbalkons’ voor MuzeRijk

Algemeen 43 keer gelezen
UDEN - Voordat Muzerijk van start kon gaan, is er heel wat water door de Maas gevloeid. In de ontwerpfase probeerde elke partij het optimale voor zichzelf er uit te halen. Zo wilde Saturnus/Hendriks Coppelmans heel graag een balkon, zodat de ouders naar hun kind kunnen kijken of belangstellenden naar hun favoriete team. Maar de gemeente hield de hand op de knip.

[image=230916]

Cees Vermeij, die samen met Hans van Zon, namens Saturnus, het overleg voerden, zei tegen de architect: “Als jij nou die balkons tekent dan ga ik ze zelf storten” Met een handdruk werd dat bezegeld. Vanaf dat moment is er aldoor gesproken over de ‘Saturnusbalkons’.
Veel vertrouwen dat ze er zouden komen was er niet. Maar een verbetering van het project was het wel, hielden we vol. En ziedaar op de tekeningen van het definitieve ontwerp stonden ze getekend. En na de gunning werden ze er niet uitbezuinigd!
Belofte maakt schuld dus vandaag, 20 december 2012, staat Cees de balkons eigenhandig te storten. Iedereen kan straks met een gerust hart op de balkons gaan zitten want er werd streng toezicht gehouden door de uitvoerder Henk Kuipers.

[image=230917][image=230918]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant