Afbeelding

Kinderen Zevenster naar ‘Mees Kees’

Onderwijs 92 keer gelezen
UDEN – De kinderen van groep 5 tot en met 8 van basisschool de Zevenster in Uden boften maar. Zij mochten deze week met 'de leukste meester van Nederland' naar de film Mees Kees in Take Ten. Eind november werd bekend dat meester Kees van de Zevenster in Uden de ‘Mees Kees-verkiezing’ had gewonnen die door de uitgever van de boeken en de film werd uitgeloofd. De prijs was dus gratis naar de film met de school.

[image=230912]

De hele groep liep vanuit school naar de bioscoop. Daar werden de kinderen ontvangen door de directeur van Take Ten die speciaal voor deze gelegenheid de film vertoonde in een zaal waar alle kinderen in konden. De Udense ‘Mees Kees’ was er natuurlijk zelf ook bij. Waarschijnlijk heeft 'hij nog wel wat nieuwe ideetjes op gedaan om in de klas te gebruiken’. Als afsluiting heeft Kees alle boeken gesigneerd die door de uitgever geschonken waren zodat elk kind thuis het hele verhaal nog eens kan nalezen.
In de prijs zat eigenlijk een voorstelling in de bioscoop in Hilversum maar omdat er geen vervoer inbegrepen zat in de prijs en omdat er maar 35 plaatsen zijn in die bioscoop (dan zouden de kinderen van groep 7/8 niet mee mogen, terwijl die wel heel veel werk geleverd hebben voor de nominatie), was het nu zo geregeld dat het in Take Ten kon.

[image=230914]

[image=230913]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant