Afbeelding

Prijzenfestijn in de bibliotheek

Algemeen 342 keer gelezen
UDEN - Bij de bibliotheek valt meer te halen dan boeken. Dat bleek maar weer eens op woensdag 19 december. Toen was bibliotheek Uden het toneel van de prijsuitreiking van de krasactie voor leden van de bibliotheek. Tamara van der Coer had de hoofdprijs gekrast en mocht de BiebBox in ontvangst nemen. Mike van der Maazen had 2 vrijkaartjes van Landal Vennebos gewonnen. De prijzen werden uitgereikt door Gabri Raaijmakers van de Bibliotheek.

[image=230899]

De krasactie was georganiseerd in het kader van Nederland Leest 2012. Leden van de bibliotheek kregen in november het boek De donkere kamer van Damokles van W.F. Hermans helemaal gratis. Met de krasactie deden de Brabantse bibliotheken daar nog een appetijtelijk schepje bovenop. Via de website voordeelmetjebiebpas.nl was een keur aan mooie prijzen te winnen, zoals een ballonvaart, culturele uitjes, sportieve dagjes weg, culinaire workshops en goedgevulde BiebBoxen.

Vaker voordeel
voordeelmetjebiebpas.nl biedt inspiratie voor voordelige uitjes. Met een Brabantse bibliotheekpas kunnen leden met korting naar theaters, dierenparken, musea, pretparken, filmhuizen, lezingen, sportactiviteiten en festivals in de provincies Brabant, Gelderland, Noord- en Zuid-Holland. Zo krijgen leden in Uden altijd korting bij lezingen, Arto Imago, Markant en bij de FilmPul.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant