Afbeelding

Van franse kant tot tule laagjes

Zakelijk 71 keer gelezen
UDEN - De trouwdag staat voor de deur en daar hoort natuurlijk een prachtige jurk bij. De keuze voor de perfecte bruidsjurk is niet zomaar iets. De stylistes van Bruidsboutique van de Wetering aan de Sportlaan in Uden hebben jarenlange kennis en ervaring om te zorgen dat de bruid er op haar trouwdag adembenemend uitziet.

[image=230860]

Bij bruidsboutique van de Wetering staan ze elk jaar te popelen om te zien wat het nieuwe seizoen gaat brengen. De designers van verschillende merken presenteren jaarlijks de nieuwe trends op bruidsmodegebied. Er zijn verschillende trends die er in 2013 uit springen. Allereerst staat de achterkant van de jurk steeds centraler, een mooie diep uitgesneden achterkant met aparte bewerking is een echte eyecatcher komend seizoen. Als tweede komt de tule ook dit jaar terug in vele collecties. Zachte lange lagen tule of juist vele laagjes over elkaar heen zorgt voor veel volume in de rok. Als laatste is kant een trend die we in 2013 terug zien. Kant kan voor een klassieke, luxe, maar ook sexy uitstraling zorgen.

Trouw in Stijl Fair
Op de Trouw in Stijl fair op 13 januari kunnen geinteresseerden de nieuwste trends bewonderen tijdens de catwalkshow. Bruidsboutique van de Wetering is te vinden aan de Sportlaan 1 in Uden n bereikbaar via tel. (0413) 26 27 39. (www.debruidsboutique.nl)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant