Afbeelding

Skyline Countdown start op kerstavond

Algemeen 41 keer gelezen
UDEN/VEGHEL – De Skyline countdown 2012 staat klaar om te beginnen. Ruim 172 uur live radio met muziek, actualiteiten uit de regio en veel artiesten. Op maandag 24 december om 20.00 uur opent poetsvrouw Tooske de Countdown.

[image=230782]

Een scala aan artiesten treedt in de loop van de week op. Veel regionale artiesten uit Uden en Veghel, maar ook van elders. Uit onze regio Marie Christien Verstraten, Wim Heijman en Annelieke Merx. Marco Vandéra treedt hoogstwaarschijnlijk in het middagprogramma op. Verder komen Laura Ross, Marco Korebrits en Andrea Hazes voorbij. Uit Uden komt ‘rising star’ Lisa van Ras. Voor de vrolijke noot is donderdag Johan Vlemmix verantwoordelijk. Hoog bezoek komt er van de burgemeesters Adema van Veghel en Hellegers van Uden, die beiden de studio met een bezoek vereren.

Spel
Vanaf donderdag 27 december wordt er in de avond driemaal een spel gespeeld met op 30 december de finale. De presentatie van dit spel is in handen van Rob Govers. De prijzen zijn vuurwerkpakketen en een TomTom navigatiesysteem. Opgave is mogelijk via redactie@skylinertv.nl De countdown is live te volgen via de streamer op de websites van Kliknieuws, SkyLine en de kabelkrant.

[image=230781]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant