Afbeelding

Koren treden op tijdens kerstkoopzondag

Algemeen 39 keer gelezen
VEGHEL – Het winkelcentrum van Veghel staat zondag in het teken van het naderende kerstfeest. Tussen 12.00 en 17.00 uur kan iedereen er terecht om de kerstaankopen te doen.

[image=198815]

Deze kerstkoopzondag staat de muziek in het sfeervolle winkelcentrum centraal. Op diverse plekken zullen de liederen van koren te beluisteren zijn. Zo treden La Vita uit Mariaheide, Love4Music uit Veghel, het Ambiancekoor uit Veghel, popkoor Sprightly uit Uden en blaasorkest Die Lüstige Brüder op.

Kerstbal versieren
Kinderen kunnen een mooie kerstbal versieren in het voormalige pand van Jamin tegenover de Hema aan de Wiekslag. Door de winkelstraten lopen twee kerstvrouwen die het publiek van wat lekkers voorzien. Twee bijzondere kerstfiguren trekken rond om met hun grappen grollen de voorbijgangers te vermaken.
De restauratiecommissie van de Lambertuskerk vraagt in een stand op de Meijerijgaarde aandacht voor haar activiteiten die geld moeten opleveren voor de restauratie van het dak. Er zijn snuisterijen en sjaals te koop en er is erwtensoep en chocolademelk om de inwendige mens te versterken. In een kerstboom kunnen kaartjes met wensen worden gehangen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant