Afbeelding

SUPER KERSTVEILING 2012

Algemeen 54 keer gelezen
Alles was uit de kast gehaald om de 7e UDI’19 on Ice kerstveiling tot een geslaagd evenement te maken. Voetbalvereniging UDI’19/Beter Bed kan dan ook terugzien op een super geslaagde Kerstveiling. Onder aanvoering van Willy Verwegen blijkt dat de 7e kerstveiling een superavond is geworden, om 24.00 uur eindigde de teller op € 30.000,=. Voetbalvereniging UDI’19/Beter Bed bedankt hierbij alle sponsoren / kopers voor de ondersteuning van deze geweldige UDI’19 on Ice Kerstveiling!!!

door Fons Boekelder

Al vroeg was het publiek in groten getale naar de ijsbaan gekomen voor het bijwonen van de “1e Open UDI’19 Curling Kampioenschapswedstrijden”. In een spannende finale werden de “Godenzonen” de eerste winnaars van het toernooi.
[image=230642]
Eerste kavel
Zaterdagavond klokslag 19.30 uur opende UDI’19 voorzitter Paul Rüpp met een speech in een overvolle horecatent de zevende UDI’19 kerstveiling. Als eerste kavel, een lederen bal aangeboden en gesigneerd door “oud doelman” Hans van Breukelen werd door Prins Porcellus XLVII, Lammy van Hooft, aan de man/vrouw gebracht.
[image=230636]
Er werd volop geboden op de vele kavels
Daarna namen vier ludieke veilingmeesters het over van “Zijne Dorstlustige Hoogheid” om de 200 honderd andere kavels onder de hamer te brengen. Uiteenlopend van dinerbonnen, compleet verzorgde voetbalreizen, vaten bier, een gesloten gashaard met afstandsbediening, een benzinegrasmaaier, een scooter tot een kostuum op maat werden door de veilingmeesters Joost van Oort, Maarten Prinssen, Marcel de Laat en Victor Smits aan de man/vrouw gebracht. Geen peulenschilletje, maar de ervaren veilingmeesters deden dit in een rap tempo gepaard gaande met de nodige ludieke opmerkingen. Tegen de klok van 12:00 uur werd de traditionele peperkoek geveild, een ware happening. Een optreden van de Udense volkszanger Kees Caspers zorgde dat de honderden aanwezigen compleet uit hun dak gingen en werd er nog een leuk feestje gevierd. Het was een fantastische avond waarbij alle doelstellingen, zoals gezelligheid, amusement en opbrengst, meer dan verwacht gehaald werden. Als u er geweest bent hebt u het zelf kunnen beleven, zo niet dan weet u waar u op 14 december 2013 moet zijn als de 8e editie van de UDI’19 Kerstveiling gehouden wordt!
[image=230639]
Dank
Al bij al een super geslaagde avond waarvoor onze dank zeker ook uit gaat naar de vele vrijwilligers die hierin hebben meegeholpen tot het welslagen van de UDI’19 kerstveiling 2012.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant