Afbeelding

SkyLine sport blikt vooruit en terug

Algemeen 68 keer gelezen
VEGHEL – UDEN – Veel clubs zijn al in diepe winterslaap een paar teams moeten nog spelen. Het afgelopen weekend was zeer gedenkwaardig. Niet om het feit dat er niet werd gespeeld, maar meer de reden waarom. Daar blikken we zeker op terug.

[image=198634]

Blauw Geel’38 mag zondag inhalen tegen het Zuid-Bevelandse Goes. Een verre reis mits het weer op het zware veld van de Zeeuwen dit toelaat. We spreken hierover met Blauw Geel'38-trainer Francois Gesthuizen en Goes-trainer Gérard de Nooijer. Het volleybal en korfbal komen aan bod. We bellen met Kevin van Veen over zijn toekomst bij UDI’19 en wellicht ook Bas Gösgens, zijn trainer. De goede prestatie van Volkel door Margriet uit te schakelen dat twee klassen hoger speelt. Gerrit van Uden den nieuwe trainer van VOW uit Zijtaart.

[image=200759]

Vanzelfsprekend ‘De Achterklap’ die niet mag ontbreken en wat nog meer. Twee uur sport op SkyLine zaterdag, waar u volledig op de hoogte wordt gehouden mits u bent afgestemd. Zondag is er eveneens veel sport. Van 14.00 tot 18.00 uur passeren alle indoorsporten waaronder volleybal, handbal, basketbal en korfbal. Bovendien leuke muziek terwijl u de kerstboom aan het opzetten bent. Zondag 23 december is het halfjaarlijks sportcafé van 14.00 tot 18.00 uur. Daar hebben alle betrokkenen een schrijven over ontvangen. Hef met ons het glas die dag, waar we terugblikken op het afgelopen sportjaar.

SkyLine is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz en verder op uw kabel of het wereldwijde internet op de streamer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant