Afbeelding

Uden trekt stekker uit Solidariteitswerkplaats

Algemeen 13 keer gelezen
UDEN – De Solidariteitswerkplaats dreigt in de kou te komen staan en het wordt er donker. Ook voor Marianne’s Boekwinkel dreigt hetzelfde lot nu de gemeente Uden een kennisgeving heeft gestuurd dat per 1 februari 2013 het gas, water en licht afgesloten zal worden.

[youtube=2E6CK78Ds_Q]

Solidariteitswerkplaats en Marianne’s Boekwinkel zijn gevestigd in het oude postkantoor op de hoek van de Kastanjeweg en de Violierstraat. Omdat het Multicenter het gebouw verlaat om naar de Loopkantstraat te verhuizen, lijken de andere twee gebruikers de dupe te worden. Van de projectontwikkelaar van het pand mogen de Solidariteitswerkplaats en Marianne’s Boekwinkel nog minimaal een jaar blijven.
De Solidariteitswerkplaats en Marianne’s Boekwinkel zetten zich in voor de maatschappij en tijdens het 12,5 jarig bestaan noemde de verantwoordelijke wethouder Overmans Marianne’s Boekwinkel nog een ‘mooie parel’, maar ook een parel met een elektrische schuifdeur.
Of de deuren van Solidariteitswerkplaats en Marianne’s Boekwinkel ook echt moeten sluiten is natuurlijk nog de vraag, want raadslid Joke de Lange roept het college ter verantwoording

[image=228444]

[image=176705]

[image=203075]

[image=228443]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant