Afbeelding

Komt er een Udense Musical no.5 ?

Kunst en cultuur 24 keer gelezen
UDEN – Jan van den Boom, voorzitter van het bestuur van de Udense Musical doet een jaar na de vierde voorstelling ‘Mysteries rond de Maashorst’een oproep aan sponsoren, donateurs en enthousiaste vrijwilligers voor het productie team. “Velen staan weer te popelen om mee te doen aan de volgende musical om een groot publiek weer een mooie onvergetelijke voorstelling voor te schotelen.”

[youtube=npLB368PPLE]

“Maar…. wij hebben nog geen zekerheid.. Het is alweer een jaar geleden dat de vierde Udense musical werd opgevoerd. Het was een groot succes met twaalf uitverkochte zalen en meer dan 7000 bezoekers. Van vele zijden hebben wij als bestuur heel positieve reacties ontvangen. Publiek, deelnemers (zowel voor als achter de schermen), sponsoren en de vele vrijwilligers gaven aan graag weer een vervolg te willen zien. Helaas hebben een tweetal productieteamleden vanwege tijdsgebrek af moeten haken, maar wij hebben niet stilgezeten en zodoende zijn de ontstane plekken deels ingevuld. Ook zijn wij begonnen om diverse fondsen, instanties en bedrijven aan te schrijven en te spreken”, aldus Jan van den Boom.
Om de lustrumeditie te kunnen starten, moet het bestuur begin 2013 een beslissing te nemen. Een goede financiële basis is daarbij onontbeerlijk net als voldoende productieteamleden.
“Vanwege de huidige wat moeilijkere economische situatie is het wat lastiger om de begroting op orde te krijgen, maar wij blijven positief. En vooral, wij geven niet op.”

Zie ook www.udensemusical.nl

[image=197158]

[image=197154]

[image=197146]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant