Afbeelding

Bernhoven presenteert specialistenmagazine

Algemeen 30 keer gelezen
UDEN/VEGHEL/OSS - Ziekenhuis Bernhoven presenteerde woensdag het specialistenmagazine. In het mooie als glossy uitgevoerde magazine vertellen medisch specialisten van Bernhoven enthousiast over de passie voor hun vak en de kansen die het nieuwe ziekenhuis in Uden biedt. Alle specialismen presenteren zich op alfabetische volgorde en geven een inkijkje in hun werkveld. Het blad wordt met de weekbladen van De Winter media groep huis-aan-huis verspreid onder alle inwoners van de regio Oss, Uden en Veghel.

[youtube=f1_hoKyv8Us]

De symbolische sleutel van het nieuwe ziekenhuiswerd 22 november door de Bouwcombinatie aan Bernhoven overgedragen. De oplevering is aanleiding om het het magazine te presenteren. In april 2013 gaan de locaties Oss en Veghel verhuizen naar de nieuwe locatie in Uden. Daarnaast ontving Bernhoven op 27 november de NIAZ accreditatie. De NIAZ-accreditatie is hét kwaliteitscertficaat in de ziekenhuiszorg. een waarborg, een keurmerk dat patiënten zegt dat zij in Bernhoven in vertrouwde handen zijn. Aan Bernhoven de opdracht dit voortdurend te blijven waarmaken.
Het magazine niet ontvangen? Ga dan naar de website; www.bernhoven.nl voor de digitale versie van het specialistenmagazine.

[image=229770]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant