Afbeelding

UDI'19 Kerstveiling 2012 zaterdag 15 december aanvang 19.30 uur

Algemeen 36 keer gelezen
Traditiegetrouw organiseert UDI’19/Beter Bed ook dit jaar weer een Kerstveiling. Dit jaar zal de Kerstveiling op zaterdag 15 december 2012 plaatsvinden in het verwarmde en sfeervolle horeca gedeelte van Uden on Ice.

[image=228542]

Wat er onder de hamer komt is geheel belangeloos in de vorm van sponsoring aangeboden door bedrijven en particulieren die UDI’19 een warm hart toedragen. De opbrengst van deze veiling zal ten goede komen aan de face-lift van de kantine. Daarnaast hebben onze recreatieve takken zoals de jeugdafdeling, meisjes- en damesafdeling en het G-voetbal onze volle aandacht en gaat een deel van de opbrengst van de UDI on ICE kerstveiling naar die groepen.

BIEDEN MAAR !!!
Ook dit jaar kun je tijdens de UDI on ICE kerstveiling aan één gereserveerde tafel zitten door te bieden op een speciaal gereserveerde prominententafel, inclusief 111 consumptiebonnen + 111 bitterballen. De inzet is 111,00 euro. Om mee te bieden kun je een bod uitbrengen t/m zaterdag 2 december a.s. door je naam en rekeningnummer in te vullen via algemeen@udi19.nl Zondagmiddag 2 december a.s. na afloop van de thuiswedstrijd UDI’19/Beter Bed – sv Venray zal veilingmeester Joost van Oort de afslag doen.

CURLING TOERNOOI
Een ander nieuwtje dit jaar is een groots UDI’19/Beter Bed curling toernooi voor de seniorenteams. Dit als mooie opwarmer voor de kerstveiling. Schrijf je nu in voor het UDI'19 Curling Toernooi 2012. Wacht niet te lang, want er kunnen slechts 16 teams van 4 personen deelnemen. Mail de inschrijving naar: algemeen@udi19.nl

Traditiegetrouw wordt de UDI on ICE kerstveiling geleid door onze ludieke veilingmeesters en met een fantastische Udense “slotartiest” belooft het ook dit jaar weer een wervelende avond te worden. Vanaf 18:30 uur is iedereen van harte welkom; de entree is gratis en de veiling begint om klokslag 19.30 uur. Voor meer info kijk op de UDI’19 site.

Een wijntje of biertje drinken? Kom dan te voet of op de fiets en laat de auto staan. (tekst FB)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant