Afbeelding

Mari 'Mr. Toyota' van Zeeland stopt na 43 jaar

Zakelijk 35 keer gelezen
UDEN - Talrijke klanten, collega’s, familie, vrienden en zakenrelaties drukten vrijdag de hand van Mari van Zeeland. Ze bedankten ‘Mr Toyota’ voor 43 jaar prettige samenwerking en dienstverlening.

[image=228534]

Na zijn opleiding aan een splinternieuw opgestarte LTS in Oss behaalde Mari in 1969 zijn monteursdiploma. Mari was liergierig en gedreven en bij Toyotadealer van Berkom in Oss leerde hij het vak van monteur tot in de kneepjes. Ook groeide daar zijn liefde voor het merk Toyota. In 1977 werd hij gevraagd om werkplaats chef te worden bij Toyotadealer de Heer in Volkel. Hij bleef zich verder bekwamen en werd een uitstekende werkplaats chef.
In 1981 werd het bedrijf overgenomen door gebroeders Oostendorp die een splinternieuwe zaak openden aan de Oude Udenseweg in Uden. Het merk, het bedrijf en ook Mari ontwikkelden zich in ras tempo. Na de nodige verbouwingen en uitbreidingen groeide de Udense vestiging explosief, door de groei van het merk én door de geweldige inzet en kennis van Mari: van vier naar twintig medewerkers en meer dan een verdubbeling van oppervlakte.

[image=228531]

Ook de Oostendorp Autogroep groeide succesvol mee naar een viertal Toyotabedrijven in Uden, Helmond, Venray en Cuijk. Alsmede een universeel schadebedrijf, autolease- en autoverhuur bedrijf en autoverzekeringen. Met 110 medewerkers staan zij dag in dag uit garant voor: “Samen maken we de mooiste kilometers”.
Na zo’n succesvolle carrière was het afgelopen vrijdag vanzelfsprekend een drukte van je welste op de informele en gezellige afscheidsreceptie van Mari. De directie had alle lof en bedankt Mari voor zijn inzet van de afgelopen jaren.

[image=228532]

[image=228533]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant