Afbeelding

Slagerij Knobbout heeft beste varkensvlees

Zakelijk 93 keer gelezen
UDEN - Slagerij Knobbout is een bevlogen familiebedrijf en al sinds 1981 een vertrouwd adres voor vleesliefhebbers in Uden en Omgeving. Frans Knobbout heeft passie voor vlees én voor de natuur. Slagerij Knobbout heeft vanaf heden heerlijk en eerlijk varkensvlees met de pure smaak en malsheid van vroeger. Dit vlees is afkomstig van de Heyde Hoeve uit Gerwen.

[image=228368]

De varkens van de Heyde Hoeve zijn van het Duroc-ras, onderscheidend in smaak en kwaliteit. De Heyde Hoeve staat voor een duurzame wijze van het houden van de varkens en heeft respect voor het dierenwelzijn. Er wordt stroom uit biogas geproduceerd, wat naast energie voor het eigen bedrijf ongeveer 6000 huishoudens van energie voorziet. Met de Nederlanse herkomst en speciaal voer dat de varkens krijgen, garandeert de Heyde Hoeve een duurzame kwaliteit en minder CO2-belasting voor de aarde. De Heyde Hoeve is georganiseerd in een coöperatie van boeren. De klanten zijn verzekerd van heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.

Beste varken
Onlangs won de Heyde Hoeve de wedstrijd voor beste varken van Nederland. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Foodlog en Urgenda. Een smaakjury met culinair journalist Jeroen Thijssen (Trouw), Robert Jeurissen (restaurant Coco Pazzo in Houten) en Johan van Uden (slagerij Chateaubriand in Heemstede) koos uit de meest innovatieve inzendingen de lekkerste. Van Uden: “Het oordeel van de jury was unaniem. Als je het varkensvlees van de Heyde Hoeve in je mond steekt proef je het meteen. Sappig, goeie bite, goeie smaak.” Proef het zelf bij slagerij Knobbout, Drossaard 12 in Uden. Meer informatie over de Heyde Hoeve op www.heydehoeve.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant