Afbeelding

Amon opent nieuw shoarmarestaurant

Zakelijk 879 keer gelezen
UDEN – Na bijna dertig jaar verhuizen Amon Nashid en Awny Youssef woensdag met hun shoarmazaak Amon van de Kerkstraat naar de Sint Janstraat. Het was het jaar 1983 dat de twee begonnen met hun shoarmazaak, de eerste in Uden en omgeving. Later werd shoarma Sphinx geopend even verderop in de Sint Janstraat, omdat ze de drukte niet aankonden in één zaak.

[youtube=je9rSJtUrD0]

Nu na dertig jaar op deze locaties te hebben gezeten zijn we gedwongen om te verhuizen naar een nieuwe locatie. De oude shoarmazaak stond er nog als enige pand, alles er omheen was al gesloopt voor de bouw van de V&D en H&M. Amon: “Wij zaten heel eenzaam nog in de Kerkstraat, het was niet meer leuk om daar in een bouwval te zitten.
Dertig jaar lang hebben wij daar met plezier gezeten en wij wouden eigenlijk niet weg willen. Maar nu we hebben we het voormalige Griekse restaurant verbouwd dat naast restuarant Sphinx stond. Dat is een prachtig nieuw restaurant geworden waar we ook weer met veel plezier verder gaan met waar wij goed in zijn. Wij hebben veel vaste klanten die al dertig jaar lang al komen. Bij veel klanten hoeven ze niet eens meer te zeggen wat ze willen, wij maken het al als wij ze zien aankomen. De teams van onze twee zaken zijn nu samengevoegd en gaan op de nieuwe locatie aan de Sint Janstraat 21 ook weer lekker eten voorbereiden. Naast onze bekende gerechten gaan wij nu ook grillgerechten op een houtskoolgrill bereiden. Gasten die het artikel uit het Udens Weekblad van afgelopen woensdag of de advertentie meenemen krijgen 50 procent korting.

[image=228371]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant