Afbeelding

Peelknijnen kiezen Prins Rutger

Carnaval 53 keer gelezen
VOLKEL - In een bomvolle en sfeerrijke zaal van Bedrijfsrestaurant De Valkenhorst hebben De Peelknijnen van Vliegbasis Volkel vrijdag 23 november hun 49ste nieuwe Prins Rutger d’n Urste onthuld en geïnstalleerd. Voor de onthulling waren Peelknijnen, Basispersoneel, naaste buren, vele belangstellenden en gastverenigingen uit de regio samengekomen.

[image=228363]

Rutger Simons is 40 jaar oud en is de helft van zijn leven al samen met Sandra. Ze hebben 2 dochters, Pepper van 9 en Fee van 3. Samen wonen ze in Uden-Zuid. Rutger is geboren en grotendeels getogen in Uden. Zijn moeder heeft jarenlang in verschillende horecagelegenheden in Uden gewerkt. En zijn vader heeft al bij diverse dweilorkesten gespeeld. Carnavalsklanken zijn Rutger zeker niet vreemd en carnaval vieren doet hij dan ook met veel plezier.
Rutger werkt al 21 jaar, naar eigen zeggen, bij de interessantste werkgever van Nederland. Hij is begonnen als dienstplichtig militair op de Vliegbasis Volkel. Na nog zelfs even nagediend te hebben, heeft hij iets meer dan twee jaar gediend bij de Landmacht. Maar zijn Luchtmacht hart bleef kloppen en ging daarna toch maar weer terug naar de Luchtmacht. Na diverse functies bij de CIS (Communicatie en Informatie Systemen) is hij de laatste paar jaar werkzaam als Medewerker Informatie Management. Hier houdt hij zich bezig met allerlei aanvragen op het gebied van ICT. Verder is hij nog secretaris van het bestuur van de Onderofficiers Mess. Zijn motto is: Fistje, wij zijn er als de Knijnen bij.
Na het protocollaire gedeelte werd tot in de kleine uurtjes gefeest op dit Prinsenbal der Peelknijnen, ondersteund door de bezielende klanken van Hofkapel “De Peelknijnen”.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant