Afbeelding

SkyLine sport met veel actualiteit

Algemeen 17 keer gelezen
UDEN – VEGHEL – Skyline sport op zaterdag is weer goed gevuld. Aandacht voor de diverse bekerwedstrijden en natuurlijk de recentelijke successen van de reserveteams van Blauw Geel’38 en UDI’19 die respectievelijk Topklasser JVC Cuijk en Gemert uit de beker knikkerde.

[image=228351]

De ‘Achterklap’ mag niet ontbreken net als de gesprekken met Francois Gesthuizen en Bas Gösgens trainers van Blauw Geel’38 en UDI’19. TTCV uit Veghel speelt voor een plek in de Eredivisie en dan hebben we het over tafeltennis op topniveau. De Saturnusvrouwen spelen mee om de bovenste plekken daar verwachten we gasten van. Aandacht voor Schijndel – UDI’19 die aan het einde van de uitzending beginnen aan hun bekerwedstrijd. We hebben een gastoptreden van zanger Wim Heijman. Van Jazz tot smartlap luidt zijn repertoire.

[image=171520]

Veel aandacht
Zondag is er weer de reguliere uitzending sport met veel aandacht voor het afgelopen bekervoetbal en natuurlijk de actuele indoor of buitensporten. Deze uitzending begint zoals altijd om 14.00 uur en eindig om 18.00 uur. Vier uur volop sport. SkyLine kunt u ontvangen op uw autoradio waar Uden luistert op 106.00 MHz. Rijdt u in Veghel stem dan af op 107.100 MHz. Vanzelfsprekend op de kabel en het wereldwijde internet.

SkyLine sport op zaterdag 17.00 tot 19.00 uur twee uur lang sport
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant