Afbeelding

VVD-kamerlid Barbara Visser bezoekt Uden

Politiek 63 keer gelezen
UDEN - Tweede Kamerlid Barbara Visser brengt maandag een werkbezoek aan Uden. Barbara is VVD-woordvoerder voor Wonen, Bouwen en Wijkaanpak. Zij komt op uitnodiging van wethouder René Peerenboom. “Het is belangrijk dat Kamerleden worden geïnformeerd over de praktijk. Vooral de situatie op de woningmarkt vraagt om actie”.

[image=228348]

De huidige situatie op de woningmarkt en de effecten van de maatregelen uit het regeerakkoord worden besproken met lokale aannemers Gijs Spruijt, Bart Hendriks en Karin Wagemakers. Daarna volgt een gesprek over de situatie van de woningcorporaties. Hierbij zal Barbara Visser in gesprek gaan met Jan van Vucht (Area) en Peter van den Heuvel (Woonlinie).
Ook staat een rondrit langs de belangrijkste stedelijke opgaven van Uden op het programma. Zo worden het Zorgpark Uden (met ziekenhuis Bernhoven), Woonplan Park Maashorst, Centrumplan Hoek Promenade (met oa V&D, H&M) en evenementenhal bekeken.
Voorafgaand aan het inhoudelijke programma zal Barbara Visser worden ontvangen op het gemeentehuis en zal een kennismaking met het College van B&W plaatsvinden. Na afloop staat een ontmoeting met de lokale VVD-Leefbaar Uden gepland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant