Afbeelding

Bernhoven nieuw gebouw rijker

Gezondheid 56 keer gelezen
UDEN – Ziekenhuis Bernhoven is sinds donderdag een nieuw gebouw in Uden rijker. Met de ondertekening van het proces verbaal ging het gebouw officieel over in handen van Bernhoven. “Het is een prachtig ziekenhuis geworden.”, complimenteerde Johan van der Heide, voorzitter van de Raad van Bestuur.

[youtube=vacYknZCiz4]

Kort voor de ondertekening van de overdracht maakte hij samen met enkele partners een korte inspectieronde door het nieuwe gebouw. “En ik moet zeggen: Ik ben buitengewoon aangenaam verrast. Het is een hoogwaardig, warm ziekenhuis geworden, waar de patiënt goed kan verblijven. We hebben gebouwd voor de toekomst.”
Tevreden stelde Van der Heide vast dat er is gebouwd binnen de afgesproken tijd én budget. “Prijzenswaardig. We kennen ook veel andere voorbeelden.” De eerste paal voor het nieuwe ziekenhuis werd in september 2010 geslagen. Het hele voorbereidingstraject bedroeg ruim zeven jaar.

Trots
Meerdere pluimen waren er voor projectmanager Nieuwbouw Marion van Zoom. “Jij was de spil in het proces en gaf iedereen met je enthousiasme een enorme drive”, prees projectdirecteur Frank Brekelmans van Bouwcombinatie Bernhoven.
Bij de entree van het nieuwe ziekenhuis werd de symbolische sleutel door Brekelmans aan Van Zoom overhandigd en werd het glas geheven op de toekomst. Van Zoom bedankte daarbij nadrukkelijk de medewerkers van de Bouwcombinatie: “Ik ben trots op jullie allemaal. Zonder jullie hadden we dit resultaat niet kunnen bereiken.”

[image=228331]

[image=228332]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant