Afbeelding

Brabantse successen voor majoretten

Kunst en cultuur 48 keer gelezen
VEGHEL – Zowel de majorettengroepen van Zijtaart als die van Eerde scoorden goed tijdens de Brabantse Kampioenschappen die afgelopen weekeinde in Waalwijk werden gehouden.

[image=228259]

Majorettengroepen C en D van St. Cecilia Zijtaart traden zaterdag op. Floor, Alicia, Marit en Joëlle van het C-team behaalden er de tweede prijs plus een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen. Ook Anne, Hieke, Janne, Janne, Lieke, Marit, Nienke en Yara van het D-team verzekerden zich van een ticket. Op zondag was de A-groep aan zet. Met hun thema los-vast werden zij overtuigend Brabants Kampioen. Ook zij doen op de Nederlandse Kampioenschappen een gooi naar het goud.

Eerde
Zowel individuele als teamsuccessen waren er voor de Eerdse majoretten van fanfare De Echo der Bergen. Het jeugd-A-team haalde de titel binnen. Het B-team werd 5e. Op basis van hun resultaten hebben Imke Gordijn, het duo Eveline van Hamond en Yvanka van den Biggelaar en het duo Judie van Schaijk en Tessa Vermeulen een uitnodiging op zak voor de Nederlandse Kampioenschappen.
De NK worden gehouden op zaterdag 15 december in Oss.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant