Afbeelding

Informatieavond herenhuizen Hoenderbos III

Wonen 77 keer gelezen
UDEN - De populaire jaren-30-wijk in Uden-Zuid nadert haar voltooiing. In het noordwestelijke deel van Hoenderbos III ontwikkelt Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV 12 appartementen en 12 grote herenhuizen.

[image=227563]

De herenhuizen met een breedte van circa 8 meter bieden veel mogelijkheden; een separate ruimte waar bewoners een beroep kunnen uitoefenen, een speelkamer voor de kinderen of juist een extra grote living. De woningen hebben een grote, zon georiënteerde, tuin. De appartementen zijn ruim en met drie woningen per laag gesitueerd met mooie buitenruimten.
Het basisontwerp is er, maar de beschikbare ruimte biedt alle mogelijkheid voor persoonlijk woonwensen. De ontwikkelaar biedt de mogelijkheid om mee te denken over de indeling van de woningen en de appartementen!
Op woensdag 21 november 2012 houdt Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV een informatie avond met als thema ‘Verrijk uw woonwensen’. Geïnteresseerde kunnen zich via de projectwebsite www.hoenderbos3.nl aanmelden voor deze avond.
De avond start met een toelichting op het basisplan. Daarna wordt in kleine groepjes gesproken over de woonwensen en hoe die in te passen zijn in het plan. Bezoekers ervaren letterlijk en figuurlijk hoe het is om de schetsrol en tekenpen in handen te nemen. Het programma van de avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant