Afbeelding

Drie Kronen: Opmars voor houthaard

Zakelijk 72 keer gelezen
BOEKEL - De houthaard is aan een opmars bezig. Dat is niet zo vreemd. Door allerlei technische ontwikkelingen hebben houthaarden en -kachels tegenwoordig een zeer hoog rendement. Bovendien kan er flink op de stookkosten bespaard worden.

[image=226953]

Voor wie op zoek is naar een een haard die een kamer optimaal verwarmt en zichzelf regelt is een pelletkachel een optie. Hiermee geniet men van een soortgelijk comfort als bij een cv, alleen geniet men van een echt vuur. De kachel heeft alleen één á twee keer per week bijgevuld te worden met de pellets.

Gesloten gashaard
De gesloten gashaard is een mogelijkheid voor degene die het niet zit zitten om zelf brandstof toe te voegen. Eén druk op de knop is voldoende voor sfeer en warmte. Ook een gesloten gashaard heeft een hoog rendement van rond de 80%. Ideaal voor in het voor- en naseizoen. Koelt het ’s avonds af dan hoeft de CV nog niet aan maar kan de gas of houthaard zorgen voor behaaglijkheid.
Wie de aanschaf van een haard of kachel overweegt kan voor deskundig advies terecht bij De Drie Kronen aan de Volkelseweg 8 in Boekel. Aanstaande zondag is de showroom open van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie staat op www.dedriekronen.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant