Afbeelding

Vrijwilligers rijden gratis Ford

Algemeen 16 keer gelezen
UDEN – Ze werken onzichtbaar, acteren het liefst áchter de schermen, maar ze zijn o zo belangrijk: vrijwilligers. Het Udens Weekblad gaat op zoek naar ze, samen met Ford Van Berkel uit Veghel. Iedere maand wordt er een ‘Vrijwilliger van de Maand’ gekozen en die mag drie weken gratis rijden in een fraaie Ford Focus.

[image=226947]

Ford Van Berkel en het Udens Weekblad vinden namelijk dat al die vrijwilligers in de gemeente best eens een keertje in het zonnetje mogen worden gezet. Wie verdienstelijke vrijwilligers kent, kan ze daarom opgeven voor de titel ‘Vrijwilliger van de Maand’.
Kandidaten moeten zich belangeloos inzetten voor de maatschappij: voor een sportclub, buurtvereniging, voor ouderen of jongeren, alles kan. Belangrijk is dat de vrijwilliger zich met hart en ziel inzet voor zijn omgeving. De vrijwilliger die wordt gekozen, krijgt niet alleen drie weken de beschikking over een Ford Focus (beschikbaar gesteld door Ford Van Berkel uit Veghel), maar kan ook rekenen op een interview in het Udens Weekblad.

Vrijwilliger opgeven? Mail meteen: .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant