Afbeelding

ECOM ICT kledingsponsor meisjes C1

Algemeen 104 keer gelezen
Enige tijd geleden besloot Eric van den Brand van ECOM ICT uit Uden om met het bedrijf op te gaan treden als kledingsponsor voor Meisjes C1. Hij werd daartoe uitgenodigd door Rob van der Lee, begeleider van de meisjesafdeling en geen onbekende voor hem. Door deze beslissing zijn de meisjes lange tijd voorzien van mooie tenues, trainingspakken en sporttassen. Dit sluit perfect aan bij de professionele uitstraling die UDI bij alle teams voor ogen heeft. Daarnaast werd het plaatsen van een reclamebord op het hoofdveld ook in het contract opgenomen.

[image=226890]

ECOM ICT is een ervaren ICT bedrijf wat al meer dan 10 jaar gevestigd is aan de Protonenlaan in Uden en sinds 1998 uitgegroeid is tot full-service solutions provider op het gebied van ICT, Web en Software development. Men kan er onder meer terecht voor systeembeheer, netwerkonderhoud, webdesign en het bouwen van maatwerk software zoals mobiele APPS. Je hebt zo als ondernemer één aanspreekpunt voor alles op ICT- gebied.

[image=226889]

Op de kleding van de meisjes kom je de naam MijnDesktopOnline.com tegen. Dit is de cloud oplossing van ECOM ICT met 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot een persoonlijke en beveiligde desktop met al je eigen documenten, e-mail, agenda en programma’s. Je kunt dus werken waar je wilt, met wat je wilt en zo lang als je wilt. Alles onder handbereik vanuit kantoor, huis of onderweg met een smartphone, tablet of laptop. Met ECOM ICT haal je een veelzijdige en solide ICT-specialist in huis, die kan zorgen voor kantoorautomatisering, webdiensten en softwareontwikkeling. En door efficiënt te werken creëren zij een WIN-WIN situatie voor alle partijen. En dat is door de samenwerking met UDI ook het geval. De club is ontzettend blij met deze vorm van ondersteuning en ECOM ICT werkt zo aan naamsbekendheid via de grootste voetbalvereniging van de KNVB- regio Zuid II.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant