Afbeelding

Bibi wil ambassadeur Uden on Ice worden

Algemeen 31 keer gelezen
UDEN – Bibi Arts uit Uden wil de ambassadeur van Uden on Ice worden. Nieuw bij Uden on Ice is de verkiezing van de IJstijdambassadeur. Met IJSTIJD! ondersteunt de KNSB samen met KPN, ERU en Sky Radio 18 tijdelijke kunstijsbanen verspreid over heel Nederland. Uden on Ice is ook gekozen en de organisatie is nu op zoek naar een ambassadeur tussen de 9 en 12 jaar. Een is er al zeker aangemeld; Bibi Arts. Haar moeder Monique legt uit waarom.

[image=226834]

“Onlangs stond op Kliknieuws een foto die vier jaar geleden bij Uden on Ice werd gemaakt. Het toeval wil dat de kleinste op de foto toen haar eerste schreden op het ijs zette en nu vier jaar later in de Benelux in de top drie rijdt met Shorttrack. Ook doet ze aan langebaanschaatsen en aan skeeleren. Alles zeer verdienstelijk en rijdt in alle klassementen bovenin mee. En waar deed ze haar schaatstic op? Bij Uden on Ice natuurlijk. Dus wij hebben haar aangemeld bij www.schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub om voor Uden als ambassadeur op te treden en schaatsen te promoten. Ze is een jaar te jong maar…”
Bibi is de enige in de gemeente Uden die wedstrijden rijdt. "Dus had Bibi het idee dat ze als ambassadeur eindelijk kan uitleggen dat schaatsen leuk is. Ook wil ze met Shorttrack Brabant een demonstratie verzorgen om de mensen te laten zien dat het een snelle spectaculaire sport is. Al moet ze dat nog wel vragen aan haar clubgenoten.”
Uden on Ice is van vrijdag 14 december tot en met zondag 6 januari 2013. Kinderen die ambassadeur willen worden, kunnen zich samen met een ouder opgeven via schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub. Inchrijven kan maar tot 1 november. IJsbaan ambassadeur is een initiatief van de KPN Junior Schaatsclub van de KNSB. Dit is een gratis club voor kinderen van 9-12 jaar die schaatsen en inline-skaten super cool vinden. www.udenonice.nl

[image=226832]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant