Afbeelding

Bakfiets voor Frekie’s is klaar

Algemeen 11 keer gelezen
UDEN - Eindelijk was het dan zo ver. De bakfiets speciaal gemaakt voor lunchroom Frekie's in Uden, werd zaterdag mooi versierd met ballonnen en slingers gebracht door Eric van Goor en Mark van Bommel. Dankzij de bijdrage van ‘Herrie in ’t Raadhuis’, een initiatief van deze twee heren, heeft Frekie’s nu een echte bakkersfiets van 1.90 meter lang, origineel na gebouwd in de Jordaan in Amsterdam.

[image=226829]

Er was lang gewacht op de bakfiets. Eigenlijk had deze er al moeten zijn in de feestweek begin deze maand. Frekie’s vierde het vijfjarige bestaan. “Maar ons wachten is beloond,” zei Annemiek Lucassen van Frekie’s. “Deze prachtige bakfiets is een visitekaartje voor Frekie’s en zo kunnen wij broodjes gaan bezorgen bij Udense bedrijven.”
Wesley van Pinxteren die bij Frekie’s werkt was dolblij met de fiets en met name te spreken over de geweldige vering. Zijn collega Daan van Esch kon niet zo goed bij de trappers. Hij moest daar zo erg om lachen dat hij bijna van de fiets af viel.
Alvorens de medewerkers van Frekie’s gaan werken met de fiets zal er eerst nog flink geoefend worden op het parkeerterein achter de zaak. De fiets is bij elkaar gekookt tijdens Herrie in het Raadhuis van afgelopen zomer.

[image=226830]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant