Afbeelding

Hersenkrakers tijdens Pubquiz De Pul

Algemeen 28 keer gelezen
UDEN - De Pul op stond woensdag 24 oktober in het teken van de eerste Udense Pubquiz. Met ruim 100 deelnemers, in 25 teams, was het animo enorm en werd er bloedfanatiek gestreden om de prijzen.

[image=226687]

Hoe vaak werd het Duitse voetbalelftal, inclusief West-Duitsland, Europees Kampioen voetbal? Hoeveel calorieën bevat een Big Mac? In welke plaatsen vonden de twee zwaarste aardbevingen in Nederland plaats? Het zeer diverse deelnemersveld, de leeftijden varieerden van 16 tot 88 jaar – van student tot gepensioneerde, beet zich stuk op anagrammen, muziekfragmenten, een fotoronde en vragen uit de meest uiteenlopende categorieën. Deze vragen werden verzorgd door Quiztopia.
Het team Pul Fiction was met 79 punten de absolute winnaar, zij kregen 5 vrijkaartjes voor een concert naar keuze in de Pul. Het team op de tweede plaats werd verblijd met een ijsbon van Ijscafé Holland en het team dat op de derde plaats prijkte kreeg een rondje van de zaak. Voor alle overige teams klonk een daverend applause.
De enorme toeloop op deze eerste editie belooft veel goeds voor dit maandelijks terug te keren evenement. Elke laatste woensdag van de maand gaat de pubquiz op herhaling. Op woensdag 28 november trappen de teams om 20.30 uur af voor de tweede editie. Aanmelden kan in teams van 2 tot 5 personen op en kost 2,50 euro per persoon.

[image=226686][image=226685]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant