Afbeelding

5H: Eerste wedstrijd na de rustdag

Voetbal 14 keer gelezen
UDEN/OSS - In de Tour de France worden op de structurele rustdagen de kaarten min of meer opnieuw geschud. Dat heeft te maken met zaken als uit het ritme geraken of aan de andere kant net even die broodnodige rust meepikken. In de vijfde klasse H was Ollandia tot nu toe ongenaakbaar. We zullen nu gaan zien of trainer Gerard van Zutphen en zijn mannen de herfstvakantie goed zijn doorgekomen.

Het is toch wel knap wat ze in Ollandia realiseren. Nog niet zo heel lang geleden acteerde het team, gesitueerd in een wonderschone groene omgeving, in de onderste regionen van de Zesde Klasse en werd er gevoetbald op een zeer verouderd complex. De kantine was een soort van uit de kluiten gewassen bouwkeet terwijl de kleedlokalen leken op een Finse sauna. Maar dan helaas zonder de sauna. Nu speelt men op een nieuw complex en wordt er sportief gezien op de Vierde Klasse afgestevend. Goed bezig daar in Olland. Zondag reist men af naar Uden waar FC De Rakt zal proberen om de eerste punten af te pakken.

[image=224804]

Life after Henk Bosch
In Megen werd vorige week bekend dat Henk Bosch bezig is aan zijn laatste seizoen als trainer van de plaatselijke voetbaltrots Ulysses. Bosch houdt kennelijk van duidelijkheid want Ulysses heeft nu bijna een jaar de tijd om een nieuwe technische leidsman te zoeken. Bosch heeft het goed gedaan in Megen overigens. Als hij dit jaar in de middenmoot kan eindigen mag hij zelfs terugkijken op een uitstekend stukje werk. Zondag moet er gewonnen worden van OVC'63, dan sluiten de Megenaren zelfs bij de subtop aan. Ravenstein krijgt het niet te onderschatten Nijnsel op bezoek dat slecht startte maar voor elke tegenstander een moeilijk te nemen horde is. Een mooi affiche.

[image=201478]

Programma vijfde klasse H
RKVV Keldonk - Irene
NLC'03 - SCMH
FC de Rakt - Ollandia
WHV - WEC
Ravenstein - Nijnsel
Ulysses - OVC'63

Stand vijfde klasse H
Ollandia 7-21
Ravenstein 7-18
SCMH 7-15
NLC'03 7- 12
Nijnsel 7-9
Keldonk 7-9
Ulysses 7-9
FC de Rakt 7-9
WHV 7-7
WEC 7-6
Irene 7-6
OVC'63 7-4
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant