Afbeelding

CupCakeSter van Nederland uit Odiliapeel

Opmerkelijk 45 keer gelezen
ODILIAPEEL – “Ik ben CupCakeSter van Nederland”, vertelt een trotse Manon van de Graaf uit Odiliapeel. Dankzij een wedstrijd van Dr Oetker veroverde ze met haar kerstboom-cupcake deze prestigieuze titel.

[image=225308]

Op het hoofdkantoor van Dr Oetker waren onlansg de beste twintig cupcake-makers van Nederland te gast voor een VIP-dag. Na afloop kreeg Manon te horen dat ze CupCakeSter van Nederland is geworden. “Dr Oetker komt nu een film bij mij maken voor hun You Tube ‘how to make’-kanaal”, vertelt Manon. “Daarin kun je zien zien hoe je stap voor stap mijn kerstboom-cupcake kunt maken. Mijn specialisme is de techniek met de spuitzak en dat zie je terug in die cupcake.”
Een opmerkelijk vak, cakedesigner. “Ik heb drie jaar met mijn man in Amerika gewoond”, legt Manon uit. “Omdat ik daar niet mocht whttp://taart-deco.blogspot.nlerken, heb ik wel allerlei cursussen kunnen doen.”
Haar kennis en kunde heeft ze gebundeld in een eigen bedrijf met de naam Taart-Deco. “Ik ben Amerikaans cakedesigner en door middel van workshops kunnen mensen het ook van mij leren . Voor mijn workshops heb ik de beschikking over de oude bakkerij in Odiliapeel. Maar ook geef ik workshops op locatie. Bij bedrijven bijvoorbeeld, pimp ik hun vergadering met een leuke time out.”

Meer weten, kijk op taart-deco.blogspot.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant