Afbeelding

Aanhanger verliest minigraver op A50

Politie 33 keer gelezen
VEGHEL/UDEN - Een ongeval waarbij meerdere voertuigen zijn betrokken heeft maandag aan het begin van de avond voor veel materiële schade gezorgd op de A50, tussen Uden en Mariaheide. De weg was enige tijd volledig gestremd. De materiële schade was groot.

[youtube=2t2W3XK2ddU]

[youtube=ir57yXrTq7Y]

Rond 16.30 uur viel er door nog onbekende oorzaak een minigraver van een bestelbusje met aanhanger. Dat gebeurde op de A50, ter hoogte van de brug over de Hoogstraat. Bij de val beschadigde de minigraver een auto, waarin een gezin met twee kinderen zat. Het voertuig knalde op de vangrail. Een kind is ter controle naar het ziekenhuis geweest. Verder waren er geen lichamelijke verwondingen. Voor de betrokkenen is Slachtofferhulp geregeld. Door het ongeval waren allebei de rijbanen gestremd.
Het verkeer uit de richting Oss naar Uden ondervond veel hinder van het ongeval. Er ontstond een kilometerslange file. Door kijkers groeide er ook een file op de andere rijbaan uit de richting Eindhoven. Deze file was zelfs langer dan de file op de rijbaan waar het ongeluk was gebeurd.

[image=224851]

[image=224852]

[image=224853]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant