Afbeelding

Opbouw show Frans Bauer in Markant

Muziek 88 keer gelezen
UDEN - De afgelopen dagen bruist het in Markant Uden. Dit theater is de eerste in de reeks van de theatertour Live in Concert IX van Frans Bauer. Na het repeteren met de Holland Showband elders, wordt nu de voorstelling opgebouwd. Tijdens de opbouwdagen in Markant komen de verschillende onderdelen, zoals het decor, de muzikanten, de achtergrondzangeressen, de techniek voor geluid en licht en natuurlijk Frans Bauer samen. Na de eerste bouwdag staat vandaag de soundcheck en de repetitie op het programma.

[image=224688]

Maanden van voorbereiding zorgen ervoor dat de nieuwe theatertour van Frans Bauer garant staat voor een onderhoudend, avondvullend programma met een lach, een traan, gezelligheid, maar bovenal veel feest. Onder begeleiding van het nieuwe 9-koppige orkest de Holland Showband worden alle hits van de afgelopen jaren ten gehore gebracht. Ook de door Frans geschreven nieuwe liedjes staan centraal. Hij zingt zelfs liedjes die nog niet eerder zijn verschenen.
Op vrijdag 28 september om 20.15 uur is de eerste voorstelling van de nieuwe theatertour te zien in Markant Uden – Podium voor theater en evenementen. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Meer informatie is beschikbaar op www.markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant