Afbeelding

Elies Bevers 40 jaar in speelgoed

Opmerkelijk 93 keer gelezen
UDEN - Het is hem niet aan te zien, maar afgelopen maand vierde Elies Bevers zijn 60ste verjaardag en bovendien is het deze maand 40 jaar geleden dat hij zijn loopbaan begon bij Van Lanen Speelgoed aan de Galerij in Uden, tegenwoordig Intertoys. Speelgoed houdt jong ondanks de vele veranderingen die de branche heeft ondergaan en die Elies heeft meegemaakt. In al die jaren heeft hij de verschillende generaties zien komen, de klanten van het eerste uur zijn nu de opa’s en oma’s en velen komen nu nog voor hun kleinkinderen.

[image=224674]

Ook zelf heeft Elies inmiddels bijna drie kleinkinderen en zodoende blijft hij goed op de hoogte waar de kinderen van tegenwoordig geïnteresseerd in zijn en mee spelen. In 1972 is Bevers de afdeling op de begane grond met technisch speelgoed en modelspoortreinen begonnen en heeft die zien uitgroeien tot een winkel met een grote 1e etage en een volledig assortiment bouwpakketten, modelauto’s en radiografisch modelbouw.
In 1998 bij de overname van de winkel en de verandering van inkooporganisatie naar Intertoys is Elies een vertrouwd gezicht gebleven voor de klanten. De belangstelling van kinderen voor ander speelgoed, spelcomputers, mp3, tablets en ipads hebben weliswaar geleid tot veranderingen en een andere soort afdeling, maar het technisch deel is altijd zijn domein gebleven. Zijn modelspoorafdeling in een speelgoed-speciaalzaak is bijna uniek in Nederland.
Nee, zelf heeft hij thuis geen treinbaan op zolder, maar een van zijn hobbies is toch het repareren van (oud) speelgoed. Hij heeft een oplossing voor klein en grote technische problemen en weet het altijd te maken.
Advies, service en klant contact zijn voor Elies belangrijke zaken. Heel veel klanten waarderen dat zeer. Een 40-jarig jubileum gaat dan ook niet zomaar voorbij.

Wie Elies de hand wil schudden, op zaterdag 29 en zondag 30 september (open dag in het winkelcentrum)houden de medewerkers voor de jubilaris in de winkel een doorlopende receptie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant