Afbeelding

Geslaagde atelierroute

Kunst en cultuur 13 keer gelezen
MOOK – De onlangs gehouden Atelierroute van de Kunstgroep KP heeft mooie ‘rapportcijfers’ gekregen van zowel de deelnemers als het kunstminnende publiek.

[image=224573]

Velen volgden op de fiets de ruim 20 km lange route, waarbij het mooie weer, de verbeterde bewegwijzering en de uitstekende organisatie veel waardering kreeg. En dankzij de treffende sandwichborden was de route ook voor de automobilisten goed te doen.
Als leidraad voor hun rondgang gebruikten vele bezoekers het schitterend uitgevoerde boekje, waarin de 35 kunstenaars zich in woord en beeld presenteerden. Door de positieve sfeer en het enthousiasme van de kunstenaars was het goed toeven op de bezoeklocaties. De grote diversiteit van de kunstwerken, met name op locaties met meerdere kunstenaar (gastexposanten), maakte het bezoek extra aantrekkelijk. Het aantal bezoekers liep bij sommige ateliers over twee dagen op tot 500. Daaronder ook burgemeester Gradisen en de wethouders Meij en Barten. In hun ogen sluit het initiatief perfect aan bij het speerpunt cultuur van de gemeente Mook & Middelaar.

[image=224572]

Bij de trekking van de kunstwerkverloting door burgemeester Gradisen bleek eens te meer dat het evenement ook een buitenregionale functie heeft. Als winnaars werden inwoners van Afferden, Arnhem, Beugen, Heijen, Malden, Milsbeek en Mook getrokken. Zij hebben hun kunstwerk reeds in ontvangst mogen nemen. Zie ook www.kunstgroepKP.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant