Afbeelding

WK Apenkooi tijdens FestyLand

Opmerkelijk 22 keer gelezen
VOLKEL - Voor velen was het hoogtepunt van het gymmen toch ‘apenkooi’; alle toestellen de gymzaal in en los gaan. Rennen, springen, zwieren en proberen als laatste over te blijven. Koning van het apenkooien, wie wil dat nu niet zijn?! FestyLand houdt daarom op zondag 14 oktober het allereerste wereldkampioenschap apenkooi!

Deze keer word je echter niet de koning van het Apenkooien maar een echte Wereldkampioen! De Spektakulair tent wordt op zondag omgebouwd tot een gigantische Apenkooi Arena en werkelijk alle toestellen worden uit de kast gehaald om in de Spektakulair een prachtige Apenkooi neer te zetten die zijn weerga niet kent! Een prominente tikker gaat achter de deelnemers aan en degene die als laatste overblijft mag zich voor een jaar Wereldkampioen Apenkooi noemen.
Er zijn twee klassen: Junioren, van 6 tot en met 12 jaar, en senioren van 13 tot en met 99 jaar. (Voor de Wereldkampioen bij de senioren is er natuurlijk dé titel Wereldkampioen, dé beker en twee weekendtickets voor FestyLand 2013. Voor de Wereldkampioen bij de junioren is er dé titel Wereldkampioen, dé beker en een speelgoed waardebon van 50 euro. Er is natuurlijk ook een prijs voor de meest ludiek aangeklede deelnemer!
Inschrijven kan door een mail te sturen naar . Zet daarin je naam en adres, je Apenkooi-koosnaam en je Apenkooi verleden. Er is slechts ruimte voor maximaal 25 deelnemers per klasse!

[image=224407]

[image=224408]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant