Afbeelding

Aftellen naar Zeptemberfeesten

Muziek 35 keer gelezen
ZEELAND – De Zeptemberfeesten barsten komend weekend 21, 22 en 23 september los aan de Boekelsedijk in Zeeland met een zeer gevarieerd programma voor jong en oud. Het 5 jarig bestaan geeft het festival dit jaar een extra feestelijk tintje.

[image=224233]

Op vrijdag trappen de Zeptemberfeesten af met 'Go Back To The Sixties!'. Een knallende feestavond met alleen maar jaren 60' muziek! Met live optreden van de Belgische Creedence Clearwater Revival coverband ‘Clearwater’ en ‘The Hotstuds’
Op zaterdag is het de beurt aan de deejays van 90’s NOW!. Waar deze gasten ook draaien, het wordt gegarandeerd een vet feest waarbij de dansvloer te klein is. Met niemand minder dan 90’s NOW!-held Gary Global en DJ Peter André Rieu.
Op zondag 23 zeptember sluiten de Zeptemberfeesten groots af met De Grote Zillandse BBQ. Naast heerlijk vlees van de barbecue worden de bezoekers getrakteerd worden op lekkere en gezellige muziek. Met dit jaar een nóg groter mega kinderspeelparadijs zodat de kids de hele dag lekker kunnen spelen. De entree is gratis. Kaarten voor barbecue zijn uitsluiteind bij C1000 Eijsermans Zeeland te koop. Kijk op www.zeptemberfeesten.nl voor alle informatie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant