Afbeelding

Extra gratis voorstelling bij Markant Uden

Kunst en cultuur 42 keer gelezen
UDEN - Wegens groot succes geeft Markant Uden een extra gratis voorstelling weg onder de naam ‘Markante Kennismaking’ op dinsdag 18 september. Vorige week donderdag startte de uitgifte van de gratis voorstelling voor maandag 17 september. Daarvoor stonden belangstellenden in de rij. Binnen een dag was het merendeel van de tickets weg. “Geweldig dat er zoveel animo is in de regio om kennis te maken met het Udense theater”, zegt Monique Nelson van de afdeling Marketing, “Om niemand teleur te stellen hebben we besloten er een extra avond aan toe te voegen.”

[image=223575]

Dus ook op dinsdag 18 september legt het theater de rode loper uit. Vanaf 20.15 uur begint een professioneel en gevarieerd programma met hilarisch cabaret en swingend muziektheater. Deze gratis aftrap van het nieuwe theaterseizoen biedt iedereen een kans om kennis te maken met een mooie theaterbeleving in het Udense theater in het centrum van Uden.
Ter gelegenheid van de eerste steenlegging van de nieuwbouw van Markant was vorige week een envelop met theaterticket maar 1 euro. Ook deze actie was een succes; binnen een uur waren alle 100 tickets verkocht. “Op deze actie hebben we veel leuke reacties gehad. Niet weten voor welke voorstelling je een ticket koopt, geeft een verrassingseffect. Er waren dan ook veel vrolijke en verraste gezichten te zien in de foyer na het openen van de envelop.”
Het gratis ticket (max. vier per adres) voor ‘Markante Kennismaking’ op dinsdag 18 september is vanaf maandag 10 september 10.00 uur te reserveren aan de balie van het Bespreekbureau of telefonisch via 0413 25 61 10. Het Bespreekbureau is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de voorstelling van maandag 17 september zijn ook nog enkele tickets verkrijgbaar.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant