Afbeelding

Benefietconcert voor kankerbestrijding

Muziek 56 keer gelezen
BOEKEL - Ad Tielemans uit Boekel wordt op 15 september 50 jaar. Op die dag is het ook Wereldlymfeklierkankerdag. Om dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft Tielemans het idee opgevat om een benefietconcert te houden waarbij de opbrengst ten goede komt van het KWF. Het concert is in sporthal de Burcht in Boekel en start om klokslag 20.00 uur.

[image=223277]

Optredende artiesten zijn Imemato, Que Pasa, Nicky's Pride, Gebroeders Ko en Abba Voulez Vous. De entree bedraagt € 10,-- welke volledig naar het KWF gaat.
Er waren 1200 kaarten beschikbaar, nog maar enkelen zijn er te koop bij Supercoop, Rijbroek sport en mode, Texaco van Haandel.
Twee Boekelse Top bands Nicky’s Pride en ¿Qué Pasa? Spelen dus tijdens het benefietconcert Boekel Staat Op. Nicky’s Pride bestaat uit zes enthousiaste muzikanten die al jarenlang muziek maken op bruiloften, bedrijfsfeesten, in cafés en op allerlei andere evenementen. Ze hebben een lijst met nummers uit de top 40, pop, rock, disco, de nodige feestnummers en romantische ballads. Nicky’s Pride staat garant voor een optreden dat bol staat van actie. De vocale combinatie van Joris en Jeanine zorgt voor afwisseling en samenzang. Het instrumentale gedeelte wordt verzorgd door: Stefan (gitaar), Erik (toetsen), Harm (drums) en Ron (bas).
¿Qué Pasa? is een top-100 band uit Boekel en omstreken en bestaat uit een zanger, twee zangeressen, een combo met gitaar, bas, drums, toetsen en een blazerssectie van zeven personen. De band straalt enthousiasme uit, wat al snel z’n weerslag heeft op het publiek. Vorig jaar won de band de Boa City Tour op Omroep Brabant TV en was daarmee de openingsact van Bavaria Open Air geworden. De band deelde de planken met oa UB 40, Within Temptation, Direct, Kane, BZB.
www.boekelstaatop.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant