Afbeelding

PvdA ontvangt positieve reacties

Politiek 38 keer gelezen
UDEN – Politieke partijen voerden afgelopen vrijdagavond en zaterdag campagne in het centrum van Uden. De kleur rood was daarbij veelvuldig aanwezig. De PvdA afdeling Uden Veghel voerde met rode rozen campagne in beide plaatsen met de Udense wethouder Sultan Günal als lokale kandidaat op de landelijke lijst van de PvdA.

[image=223098]

In tegenstelling tot eerdere verkiezingscampagnes waren de reacties zeer positief. Veel complimenten voor Diederik Samsom die het volgens voorbijgangers erg goed doet. Volgens fractievoorzitter Gerrit Overmans lijkt het alsof de kiezers genoeg hebben van het rechtse minderheid kabinet met gedoogsteun van de PVV. “Geen experimenten meer”, werd vaak gehoord.
Overmans: “Ook waren er mooie en leuke momenten. Een emotioneel moment was toen iemand een roos ontving en aan gaf dat de roos op het graf werd gelegd van de recent overleden schoonvader die altijd op de PvdA had gestemd. Leuk was de opmerking dat er geen ballonnen moesten worden uitgedeeld aan zwevende kiezers, waardoor het alleen maar erger kon worden. Schrijnend waren de verhalen van burgers die de afgelopen jaren ernstig in de knel waren gekomen.”
Komend weekend gaat de PvdA weer campagne voeren in Uden en Veghel. Wethouder Sultan Günal nodigt iedereen uit om de partijeleden aan te spreken over de plannen van de PvdA.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant