Afbeelding

‘Stemmen in Brabant geven de doorslag’

Politiek 33 keer gelezen
UDEN – “Bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen was het verschil tussen de grootste twee partijen 20.000 stemmen. Volgens de VVD gaf Brabant de doorslag voor die partij. “Dat betekent dat voor de komende verkiezingen op 12 september de stemmen in Brabant ook weer belangrijk zullen zijn”, zo vertelde VVD-Tweede-Kamerlid Cora van Nieuwenhuizen afgelopen woensdagavond in Uden.

[image=223006]

Het Brabantse Kamerlid, tevens hoogst genoteerde Brabantse op de VVD-kieslijst, bezocht Uden, Volkel en Odiliapeel op uitnodiging van de plaatselijke VVD-afdeling. Ze plakte samen met raadsleden en partijleden op alle verkiezingsborden in de gemeente campagneposters. Ondertussen werd er geflyerd en werd met voorbijgangers het gesprek aangegaan over de komende verkiezingen.
De campagneavond werd afgesloten met een informele bijeenkomst bij Verhoeven aan de Markt, die aardig werd bezocht. Van Nieuwenhuizen herhaalde daar nogmaals de speerpunten van de VVD, zoals het op orde brengen van het huishoudboekje van de Rijksoverheid. Op zaterdag 8 september doet een campagnebus van de VVD Uden Centrum aan. Ook daar zijn dan prominenten bij.

[image=223005]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant