Afbeelding

Hot Studs spelen op Zeptemberfeesten

Muziek 53 keer gelezen
ZEELAND - De Zeelandse Zeptemberfeesten krijgen dit jaar een extra feestelijk tintje. Het driedaagse festival wordt voor de 5e keer georganiseerd! Daarom wordt groots uitgepakt met een gevarieerd feestprogramma voor jong en oud. Onder andere op deline-up: de Erpse rock ’n rollers van The Hot Studs.

[image=221556]

The Hot Studs zijn het sluitstuk van de avond. De Erpse band, bekend van onder andere De Zwarte Cross, Paaspop en Festyland, speelt hits van legendarische sixtieshelden als The Beatles, Johnny Cash, The Stone, The Kinks en vele anderen. Voordat de Erpenaren het podium claimen, zijn de Zeptemberfeesten al uren aan de gang. Bezoekers beginnen evenwel ook in de sixties, met onder andere de Belgische band ‘Clearwater’, dé CCR-coverband bij uitstek. Michiel Fleuren van het organiserende Stichting FEOZ licht toe: “Een feestavond met muziek uit de Sixties was vorig jaar zo’n geweldig succes. De sfeer was echt geweldig en het was prachtig om te zien dat onze ouders alle nummers volop meezongen, maar ook de jeugd van 16 jaar deed volop mee!”
Daarna is het tijd voor 90’sNOW: de bezoekers krijgen dan uitsluitend muziek uit de jaren negentig voorgeschoteld. Gary Global laat de beste (en foutste) dance-, pop-, rock-, hiphop-, reggae- en R&B-classics uit de 90’s voorbijkomen. Hij doet dat samen met dj Peter André Rieu.
Traditioneel sluiten de Zeptemberfeesten af met de Grote Zillandse BBQ, waarvoor de entree gratis is. Voor kinderen is er een kinderspeelparadijs.

In de voorverkoop kosten kaarten voor Go Back To The Sixties en 90’sNOW! € 10,- per stuk. Bestellen kan via www.zeptemberfeesten.nl (daar staat ook een overzicht van de overige verkooppunten) of via de Facebookpagina van de Zeptemberfeesten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant