Afbeelding

Creyf’s sponsort Oranje Trophy

Zakelijk 63 keer gelezen
VEGHEL – Uitzendorganisatie Creyf’s sponsort het team Stapsgewijs.nl tijdens hun deelname aan de Oranje Trophy. De tocht is loodzwaar en een extreme test voor deelnemers en hun voertuigen.

[image=221234]

De Oranje Trophy is een avontuur langs unieke sportevenementen als het EK Voetbal en de Olympische Spelen. De deelnemers leggen de route af met hun eigen – oranje – voertuigen. “De teamspirit en avontuurlijke instelling van de Oranje Trophy en het Team Stapsgewijs.nl sprak ons erg aan”, vertelt Ronald Kardol, algemeen directeur van Creyf’s. “De kernwaarden die we bij Creyf’s hanteren zijn daadkracht, betrokkenheid en plezier. Hierin zijn veel overeenkomsten te ontdekken met de Trophy. Daarnaast steunt de Trophy ook nog eens Dance4Life, de organisatie die jongeren wereldwijd inspireert om in actie te komen tegen hiv en aids. Een doel waar we graag een steentje aan bijdragen.”
Ellen Staps is teamlid van team Stapsgewijs: “Mijn man en ik hebben al redelijk wat van de wereld gezien maar ik verwacht dat deze trip toch weer heel veel nieuws gaat brengen. We zijn zeer reislustig en voor een ritje van 12.500 km draaien we onze hand niet om. Het mooie aan deze reis is dat er ook een goed doel aan gekoppeld zit, namelijk de stichting Dance 4 life. HIV en aids moet in de schijnwerpers blijven en mogelijk kunnen wij daar op deze manier in samenwerking met Creyf’s een steentje aan bijdragen.”
Oranje Trophy is een avontuurlijke tocht met een sportief karakter en kent daardoor de meest uiteenlopende karakters binnen het Oranjelegioen; van studenten tot gepensioneerden, van bouwvakkers tot artsen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant