Afbeelding

Volkelse kinderen in ban van magie

Algemeen 35 keer gelezen
VOLKEL - Tijdens de Kindervakantieweek in Volkel, ook van maandag 6 tot en met donderdag 9 augustus, worden de kinderen onder gedompeld in de sfeer van magie. Het Land van de Rijken heeft een duistere magie over zich. De boze geest heeft de macht overgenomen. De vier verschillende Rijken hebben de kracht niet meer om hem te verslaan.

[image=220558]

Bijna alle bewoners hebben hun Rijk verlaten. Echter ieder Rijk heeft nog één bewoner.
Bij het Waterrijk is dat Splash, bij het Luchtrijk is dit Woesj, bij het Aardrijk is dit Plof en bij het Vuurrijk is dit Voem. In een stuk niemandsland is het laboratorium van Dr.Google en de heks Wikipedia. Deze twee personen proberen met allerlei soepjes, proefjes en toverspreuken de boze geeest te verjagen. Helaas wil dit niet zo lukken. Samen met de kinderen kunnen ze misschien deze boze geest verjagen. Hiervoor volgen de kinderen een programma met vele activiteiten.
Bij de Mini’s zullen Ti-Ta Tovenaar en Tika samen met de kinderen op zoek gaan naar een
Toverfluit, via een speurtocht door het dorp. Met diverse spelletjes kan een Toverdiploma worden behaald. Het bouwen van een groot luchtkasteel met behulp van grote kartonnen dozen is ook een leuke opdracht. De frietjes en de waterspelletjes op donderdag zijn voor alle kinderen een mooie belevenis.
Belangstellende kunnen iedere dag komen kijken in de koffiehoek. Op donderdagavond vanaf 19.30 uur is de gezamenlijke afsluiting met kampvuur op het terrein aan de Heikantsepad. Iedereen is dan welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant