‘Op de camping’ in Odiliapeel

  •   keer gelezen
ODILIAPEEL –‘Op de Camping’ is dit jaar het thema dat de Stichting Jeugdwerk Odiliapeel gekozen heeft voor de kindervakantieweek voor de basisschooljeugd van groep 1 tot en met 8. De kindervakantieweek is ook dit jaar weer in de laatste week van de basisschoolvakantie, 7 augustus tot en met 10 augustus. Het comité Jeugdvakantieweek is al ruim een half jaar bezig met de voorbereidingen.

[image=220559]

In de laatste week van de vakantie, wordt Odiliapeel omgetoverd tot één grote gezellige kindercamping. Daar wonen en spelen de campingkinderen en zij hebben het voor het zeggen die week. De kinderengaan de hele week allerlei denk- en spel opdrachten uitvoeren. Alles is aangepast aan het thema. Datt varieert van een caravan maken, stormbaan beklimmen, touwtrekken, speurtocht, overnachting, enzovoorts. Op vrijdagavond is er in de megatent op het sportpark de afsluitende playbackshow.
Kamperen is nog nooit zo leuk geweest.
Met behulp van vele vrijwilligers uit het dorp wordt er een onvergetelijke week van gemaakt. Interesse om te komen helpen” Opgave via Patrick Raymakers 06-13484529.
Tot 15 jaar kun je meehelpen als hulpleiding en ben je ouder dan 16 jaar dan kun je als leiding op een groep meehelpen. Kinderen kunnen zich nog opgeven. De kindervakantieweek begint dinsdag 7 augustus in het sportpark van Odiliapeel. Er is een ochtendprogramma voor de kinderen van groep 1 en 2 ( 9.00 t/m 13.00 uur) en een dagprogramma voor de kinderen van groep 3 t/m 8 ( 9.00 t/m 16.00 uur)

Meer berichten