Afbeelding

Blarenbal uitstekend bezocht

Sport 45 keer gelezen
BOXMEER – Het Blarenbal, een festiviteit van de Ronde Tafel Land van Cuijk die langzaam maar zeker een traditie wordt in Boxmeer, is ook dit jaar uitstekend bezocht. Want zaterdagavond verzamelden enkele honderden wandelaars en feestgangers zich in zaal Riche.

Voorafgaand hadden de wandelaars, die vrijdag met succes de Vierdaagse van Nijmegen hadden voltooid, een korte wandeltocht gemaakt van restaurant De Bock naar Riche, waar het feest werd gehouden. Uiteraard werden er weer statieportretten gemaakt, terwijl ook de opbrengst voor het goede doel bekend werd gemaakt.

[image=220440]

De Ronde Tafel kon een megacheque met een bedrag van 16.250 euro overhandigen aan De Fahari Foundation, een stichting die zich inzet voor de ondersteuning van weeskinderen in Mtwapa (Kenia). Het is de bedoeling dat het bedrag wordt gestoken in de bouw van Fahari Foundation Centre, een instituut voor opvang en scholing van weeskinderen.

[image=220441]

Het bedrag werd tijdens de Vierdaagse bijeen gewandeld door 150 wandelaars uit de regio, die in hun lichtblauwe sponsorshirts met opschrift zeer herkenbaar in het legioen meewandelden. Een van hen was burgemeester Karel van Soest van de gemeente Boxmeer.

[image=220468]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant