Afbeelding

Van den Bosch bevoorraadt HHH in Londen

Zakelijk 58 keer gelezen
ERP/LONDEN – Het bier dat tijdens de Olympische Spelen in het bekende Holland Heineken House wordt geschonken, wordt door Van den Bosch Transporten uit Erp naar Londen gebracht.

[image=219914]

Twee speciale reefer tankcontainers reizen hiervoor per schip naar Engeland af. Deze tankcontainers zijn speciaal voor het vervoer van temperatuurgevoelige producten. Tijdens het transport en zolang de containers op locatie in Londen staan wordt het bier constant op 2 graden Celsius gehouden. Een chauffeur van Van den Bosch houdt het proces nauwkeurig in de gaten. Ter plaatse helpt hij bij het plaatsen van de containers en assisteert met het aansluiten en opbouwen van de installaties. Daarnaast checkt de chauffeur dagelijks de reefers.
Het Holland Heineken House (HHH) is niet de eerste vorm van samenwerking tussen Heinken en Van den Bosch Transporten. Al zo’n twintig jaar bevoorraadt het Erpse transportbedrijf meerdere evenementen waar Heineken-bier wordt getapt zoals Pinkpop, Defqon.1, Amsterdam Open Air en het Indian Summer Festival.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant