Afbeelding

UDI’19 opent in Odiliapeel tegen Gemert

Voetbal 48 keer gelezen
UDEN – De Ton van Lanen en Partner trofee spettert dit jaar met een bijzonder aantrekkelijk affiche. Op zaterdag 28 juli speelt UDI’19 haar eerste oefenwedstrijd traditioneel bij ‘goede buur’ Odiliapeel. Tegenstander is niemand minder dan Topklasser Gemert.

[image=212069]

Gemert werd afgelopen seizoen afgetekend kampioen in de Hoofdklasse-B en promoveerde na een jaar weer terug naar de Topklasse. De ploeg van Sportpark Molenbroek begon afgelopen donderdag met de training onder leiding van nieuwe trainer Jan van Dijk. De voormalige coach uit het betaalde voetbal nam het stokje over van Anton Janssen die naar FC Oss vertrok. Bij Gemert keerde Jorzolino Falkenstein terug, maar ook Dennis Bouma, Ronnie Heijmans en Nuelson Wau vonden de weg naar naar Molenbroek. Daarentegen vertrok spits Bas van der Reijken naar het Groesbeekse Germania en keren Irfan Gadzo en Pieter Kuijpers ook niet meer terug.

[image=215143]

UDI’19 heeft ook een nieuw duo aan het roer. Bas Gösgens is opvolger van Chris van den Dungen die met zijn assistent Reggie van Gennip naar het Eindhovense Brabantia zijn vertrokken. Overigens zullen we het voormalige UDI-duo komend seizoen twee maal ontmoeten. De Eindhovenaren werden verrassend kampioen in eerste klasse-C Zuid-I waar het de gedoodverfde kampioen: Nemelaer op de eindstreep klopte. Bas Gösgens zal komen seizoen in Uden worden geassisteerd door Bart Bart Möhlman, geen onbekende uit de eigen gelederen. UDI’19, dat op dinsdag 24 juli de training hervat, met ongetwijfeld Kevin van Veen en Bas van de Berk als nieuwe aanwinsten.

[image=204013]

Zaterdag 28 juli kunt u daarbij aanwezig zijn. De wedstrijd op Sportpark de Smelen in Odiliapeel begint om 17. 00 uur
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant