Afbeelding

Lilian Damen naar Rabo Groene Woud Zuid

Zakelijk 85 keer gelezen
UDEN/VEGHEL - Lilian Damen, directielid van Rabobank Uden Veghel, verlaat per 1 oktober de bank. Zij wordt directievoorzitter van Rabobank Het Groene Woud Zuid. Daarmee volgt zij Erik Jansen op, die per 1 september in Uden/Veghel aan de slag gaat als directievoorzitter.

[image=219754]

Damen is sinds 1996 werkzaam bij de Rabo-organisatie en heeft sindsdien diverse functies bekleed bij Rabobank Nederland en verschillende lokale banken. Vanaf 2008 is Lilian Damen directeur Particulieren- en Bedrijvenadvies bij Rabobank Uden Veghel. In deze periode heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de gezonde en stabiele situatie van Rabobank Uden Veghel. Ook was zij een van de drijvende krachten achter de woonvisie voor de regio Uden Veghel die de Rabobank in samenwerking met het Bouwfonds in 2011 geïnitieerd heeft.
Sinds het vertrek van Wim Bens naar Tilburg, vijf maanden geleden, nam zij de functie van directievoorzitter waar. "Met veel plezier kijk ik terug op de afgelopen jaren. Deze bank en haar omgeving zijn me erg dierbaar. Desondanks ben ik blij met mijn benoeming bij Rabobank Het Groene Woud Zuid. De afgelopen periode heb ik immers mogen proeven aan de rol van directievoorzitter. En ik kwam in die periode tot een hele duidelijke conclusie: ‘hier ligt mijn hart, dit smaakt naar meer’."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant