Afbeelding

SkyLine FM live vanaf Udense Kermis

Centrum 51 keer gelezen
UDEN – SkyLine is meer dan ooit aanwezig op de kermis in Uden. Tijdens het populaire evenement presenteren De Winter media groep en SLOVU een nieuw concept: SkyLine Interactive. Gedurende de hele kermis wordt er dagelijks live radio gemaakt vanuit een mobiele studio.

[image=185061]

“Het idee kwam vanuit de gemeente Uden”, vertelt Bart Krijnen, één van de presentatoren bij SkyLine FM. “En wij reageerden meteen enthousiast! Maar het is wel een hele opgave hoor, zes dagen live radio.” Gelukkig wierpen veel enthousiastelingen zich op om mee te helpen. Zo’n 25 mensen binnen SkyLine werken mee om van de eerste SkyLine Interactive een succes te maken. Presentatie, verslag, techniek: aan alles is gedacht.

[image=185069]

De mobiele studio is straks te vinden voor de ingang van het gemeentehuis. Van vrijdag tot en met woensdag juli wordt er iedere dag tussen 15.00 en 23.00 uur live gepresenteerd vanaf deze locatie. “Mensen krijgen dan de kans om te zien hoe het er bij de radio aan toe gaat en daarnaast is er nog veel meer. Er komt een podium bij de studio, waar optredens worden gegeven door Marco Vanderaa, Marie Christien, Roy Dekkers en meer artiesten uit de regio”, somt Bart op. “Ook worden er spelletjes gespeeld waarbij vrijkaartjes voor kermisattracties gewonnen kunnen worden.”

[image=185056]

De presentatoren blijven echter niet aan de studio gekluisterd. Met een zogenaamde wandelzender gaan de presentatoren een paar keer per dag de kermis op om met exploitanten te spreken en om reacties uit het publiek te verzamelen. “Het belangrijkste doel van SkyLine Interactive is de kermissfeer goed neer te zetten. En dat hopen we met al het voorgenoemde te bereiken.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant